TOP
L'Atelier de Coloration

L'Atelier de Coloration Verfijnde en natuurlijke resultaten voor elke kleur

Atelier de Coloration verwent je haren met een verfijnd en natuurlijk resultaat!

Haarverzorging

Bij een bezoek aan de kapper ben je wel eens geschokt door de toegepaste behandelingen. Maar bij Atelier de Coloration ligt dat anders. Je haren worden er verzorgd en gerespecteerd om hun gezondheid te garanderen! Het gebruikte productgamma past volledig in de capillaire ethiek van het salon: de producten van Christophe bevatten siliconen noch parabenen.

Een natuurlijk en duurzaam resultaat

Atelier de Coloration is een echte kleurspecialist. De kleuren worden er gerealiseerd in een heel natuurlijke optiek en ze verzorgen de haren. Het eindresultaat is bijzonder duurzaam en vrij van zichtbare en grove wortelgroei. Hier bezorgt men je haren jeugdige charme en vitaliteit!

Sfeer ‘zoals thuis’ bij Atelier de coloration

Atelier de Coloration nodigt je uit in een warme en gezellige sfeer. Weg van alle blikken, in een gezellige, poëtische ruimte waar je de ganse dag kan doorbrengen... Het aangename, professionele en ervaren personeel stelt alles in het werk voor zijn klanten! Marion de kleurspecialiste, Fabirce de kapper en Noémie de brushing experte, iedereen kan je persoonlijkheid onthullen.

In dit salon draait het om respect voor de vrouw en haar haren. Voor een prijs zonder onaangename verrassingen bezorgt Atelier de Coloration je een onevenaarbare service en wordt alles gedaan om de vrouwelijkheid van de klanten naar boven te brengen.