TOP
Atelier des Pâtes

Atelier des Pâtes Een klein hoekje Italië in het hartje Brussel!

Website contact  Send message
Proef en deel heerlijke verse pasta in een cosy atmosfeer

Pasta, ja maar verse pasta !

Sinds 2016 kunt u smullen van het Pasta Atelier, vlak naast het Koningsplein. U kunt er van pasta genieten, maar pas op, niet gewone pasta! Hier wordt er verse pasta geserveerd dat gesublimeerd wordt door heerlijke recepten geïnspireerd door de Italiaanse grootmoeders van de 3 jonge partners die het atelier geopend hebben.
 

Jonathan, Marco en Mariano, oorspronkelijk uit de Abruzzen in Italië, stellen u typische gerechten en heerlijke sauzen voor uit deze regio.
 

Spaghetti, Casarecce, Pappardelle, Tagliolini, Fusilli, Conchiglie… Al deze pasta worden terplekken gemaakt, op ambachtelijke wijzen. Kom de pasta ontdekken, het zal zeker naar meer smaken !

 

Voordat u uw pasta of ravioli verslindt kunt u u laten verrassen door de antipasti van de chef: gepaneerde olijven gevuld met vlees en truffel, aubergine caponata, …
 

En u kunt natuurlijk niet vertrekken zonder een zoete toets.
 

Het menu veranderd elke 3 maanden naargelang de seizoenen en het humeur van de chefs … Een goede reden om nog eens terug te komen.

 

De Aperitivo, een heerlijke Italiaanse traditie

Deze traditie die u misschien heeft kunnen ontdekken in Italië kunt u nu ook hier in Brussel terugvinden! Als u het nog niet heeft uitgeprobeerd zal u snel verliefd worden ! Wat is een Aperitivo ? Dat is een gulzige aperitief. U bestelt uw favoriete drankje een dan kunt u gratis genieten van het buffet, met een selectie van verse pasta die de hele avond wordt klaargemaakt.

 

Laat u verleiden om samen met uw vrienden een heerlijke Italiaanse avond te beleven bij l’Atelier des Pâtes die elke twee weken op woensdag plaatsvindt. U kunt ook hun Facebook pagina volgen om zeker te zijn dat u de volgende Aperitivo niet mist.

 

Qua drank kaart heeft u de keuze tussen een selectie heerlijke italiaanse biologische wijnen of kunt u u laten verlijden door een van de cocktails.