TOP
Advertisement
Au Guidon Vert

Au Guidon Vert Au Guidon Vert

Website contact  Send message
Au Guidon Vert: is je Brusselse specialist in stadsfietsen en is gevestigd in de voetgangersstraat grenzend aan het Jourdanplein in Etterbeek. Klassieke fietsen, elektrische fietsen en plooifietsen, alle fietsen en accessoires zijn uitgekozen voor hun kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Urban Arrow, dat is een van de revolutionaire fietsen die je exclusief bij Au Guidon Vert vindt. Moduleerbaar als hij is, laat hij je toe je kinderen te vervoeren en hen bovendien te beschermen tegen weer en wind. Geen kinderen meer in huis? Deze elektrische familiefiets is transformeerbaar in een shoppingfiets om je inkopen te doen.

Het aanpassen van fietsen in functie van je wensen, noden of lichaamsbouw is een van de sterke punten van Au Guidon Vert. Ook met het merk Vélo de Ville zet baas Nicolas in op moduleerbaarheid. Deze robuuste fietsen, geassembleerd in Duitsland, bestaan in een klassieke en een elektrische uitvoering (deze laatste met een gereputeerde Boschmotor).

Au Guidon Vert, is steeds op zoek naar nieuwe technologieën, biedt ook de fiets van morgen aan: StringBike. Zonder ketting zorgt deze fiets voor een niet eerder uitgegeven stille fietservaring. Deze moet je absoluut uittesten.

Au Guidon Vert: service op maat

Een stalen ros kiezen zonder het eerst uit te testen: dat is onmogelijk voor de meeste fietsers. Bij Au Guidon Vert kan je op je toekomstige fiets klimmen en hem uittesten in de omliggende straten. Aarzel niet om een afspraak te maken. Nicolas zal de tijd nemen om je optimaal advies te verlenen buiten de opneingsuren en hij zal al je vragen beantwoorden.

Behalve deze service op maat biedt Au Guidon Vert een uitgebreid aanbod aan accessoires met de mogelijkheid om je fiets en uitrusting te personaliseren. Vesten, helmen, tasjes, mandjes, banden, meters, kinderstoeltjes en onderhoudsproducten: veiligheid en design zijn steeds op de afspraak!

Wat betreft de service na verkoop geldt dezelfde kwaliteit: 1 gratis onderhoud en 10 jaar garantie op het kader. Zonder de hersteldienst voor alle merken en de fietsverhuur te vergeten.


Agrandir le plan