TOP
Advertisement
Au Vatel

Au Vatel Het paradijs voor zoetigheden om ter plekke te proeven of mee te nemen

Website contact  Send message
Als gerenommeerde zaak die sinds 1950 bestaat, is Au Vatel een must voor de liefhebbers van patisserie in de wijk Jourdan.

Een aanlokkelijke etalage

Wat betreft de bakkerij heeft Au Vatel een uitgebreid aanbod ambachtelijk brood, zonder bewaarmiddelen en verbeteraars. En dat is eerder een uitzondering in deze tijd. De liefhebbers van bio kopen er hun tarwe- of speltbrood. Het is er moeilijk kiezen uit alle zoetigheden: patisserie, taarten, gebak en ijs verleiden onze lippen. De specialiteit van Au Vatel? Artisanale dessertkoekjes.

Au Vatel: ter plekke of om mee te nemen?

Bij dit paradijs voor fijnproevers kan je kopen om mee te nemen maar ook om ter plaatse te eten. In plaats van eindeloos te staan twijfelen aan de toog, kan je plaatsnemen in het salon (of bij mooi weer op het terras) om al dat heerlijks te proeven. Op elk moment van de dag kan je bij Au Vatel terecht voor een zoete of hartige pauze: gebakjes of vers brood om de dag te beginnen, 's middags een kwaliteitsvolle kleine maaltijd (dagschotel, croque, salade, quiche, omelet, soep of sandwich) of een zoete pauze in de namiddag (pannenkoeken, ijsjes, koekjes, patisserie). En voor wie zijn gasten thuis wil verwennen, volstaat het verrassingsbrood en taarten op voorhand te bestellen.