TOP
Website contact  Send message
Baobab Collection maakt luxe en handgemaakte geurkaarsen en huisgeuren.

Dat zijn echte decoraties die het vermogen hebben om je over de hele wereld te laten reizen voor een prachtig en uniek zintuiglijk avontuur.

 

Baobab-collectie: een idee dat van ver komt

In 2002, in Tanzania: betoverende landschappen, intense kleuren, betoverende parfums. Dat is in de grote Afrikaanse ruimtes dat het idee van een verzameling geurkaarsen is gegroeid. Het doel is om mensen deze ongelooflijke zintuiglijke ervaring te laten beleven. In 2004 veranderde het idee in het merk "All Seasons" van Baobab Collection: negen unieke kleuren en geuren die onze zintuigen prikkelen en ons doen reizen naar de bakermat van de mensheid ... Sindsdien is de verzameling kaarsen en parfums geëvolueerd naar 4 nieuwe lijnen, les Prestigieuses, les Exclusive, Pearls, Feathers en enkele geurkaarsen in beperkte oplages.

 

Thuisgeuren: een visuele en olfactorische reis

Sindsdien is Baobab Collection geëvolueerd naar nieuwe lijnen van huisgeuren en geurkaarsen. Allen zijn geïnspireerd door de schoonheid van de aarde. Kaarsen roepen de edelstenen op van de eilanden in de Stille Oceaan, de Russische steppen of zelfs de grote piramides in Egypte. Prestigieuze en elegante creaties die u elke keer meenemen op een nieuwe visuele en olfactorische reis. Baobab Collection heeft ook een groot aantal huisgeuren om je huis te vullen met de zoetste sfeer.

 

Kaarsen en geuren: een uniek vakmanschap

De geurkaarsen Baobab Collection zijn ontworpen in België; elke kaars wordt handmatig gegoten in een uniek verwarmd glas. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun uitstekende kwaliteit en de geuren zijn ontwikkeld in Grasse, het historische centrum van de parfumerie. Voortreffelijk vakmanschap en respect voor het milieu zijn de twee fundamentele waarden van Baobab Collection.