TOP
BHR Clinic

BHR Clinic De haarkliniek die je haarproblemen oplost

Website contact  Send message
BHR Clinic, specialist in haartransplantatie garandeert een optimaal resultaat dankzij een gepersonaliseerde behandeling door een professioneel team.

Haartransplantatie

BHR Clinic is er voor al wie te kampen heeft met kaalheid. Kaalheid treft ongeveer één op vier mannen tussen 20 en 30 jaar en bijna twee op drie mannen boven de 60 jaar. Vrouwen hebben er minder mee te kampen (4-8%). De behandeling van kaalheid gaat van het innemen van medicatie tot een chirurgische ingreep. Medicatie is een kortetermijnoplossing voor kaalheid die al enkele jaren duurt. Helaas is het maar een tijdelijke oplossing, want het effect valt weg zodra de behandeling wordt stopgezet. Haartransplantatie daarentegen is een permanente oplossing.

BHR Clinic

BHR Clinic beschikt over een toegewijd medisch team dat internationale ervaring in haartransplantatie combineert met een aangeboren artistiek vermogen om de natuurlijke frontale lijnen opnieuw vorm te geven en om een natuurlijke, dichte haardos te creëren. BHR Clinic gebruikt up-to-date technologieën en technieken voor een esthetische en duurzame haartransplantatie. In een gezellige en professionele omgeving verzekert BHR Clinic vanaf de eerste dag tot en met de postoperatieve opvolging een volledige ondersteuning van de patiënten.