Bruxelles Environnement

Bruxelles Environnement

Leefmilieu Brussel

86 C Avenue du Port 1000

De architectuur van het nieuwe gebouw van Leefmilieu Brussel gaat niet onopgemerkt voorbij, naast het historische Koninklijke Pakhuis. Het moest wel een passiefgebouw zijn, aangezien deze Brusselse instantie elke dag advies geeft over energiebesparing, onder meer voor gebouwen in Brussel. Het heeft dus alle kenmerken van een modern en zeer energiezuinig gebouw, dat openstaat naar de omringende natuur en naar de site van Thurn & Taxis. Het hoofdkantoor van Leefmilieu Brussel werd eind 2014 geopend. Het bestaat voor een groot deel uit raampartijen – met driedubbel glas – om het licht en de zonnewarmte binnen te laten. Maar het is ook ontworpen met het oog op de gebruiker, met gezellige ruimtes die zijn gegroepeerd rond een naar het zuiden gericht atrium. Dit gebouw heeft een voorbeeldfunctie, zowel in het energieverbruik als in de integratie in de omgeving.
  • 02-775.75.75

  • Bezoek de website

  • routebeschrijving

    Avenue du Port , 86 C - 1000 Bruxelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]