TOP
Champigros

Champigros Champigros

Website contact  Send message
Gesitueerd naast het Sint-Katelijns plein, Champigros is de specialist in verse paddenstoelen: sylvester paddenstoelen, wild en gecultiveerd.

Champigros is een delicatessen winkel die gespecialiseerd is in paddenstoelen, gecultiveerd of uit de bossen. Dit mooie adres in het centrum biedt u ook een prachtig gamma etenswaren aan: heerlijk vers groente en fruit, zwarte truffel en organische Europese producten.

 

Een familie bedrijf

Champigros is eerst en vooral een familie bedrijf. Opgesticht in 1950, vandaag is het de derde generatie van de familie die de leiding heeft. Maar de waarden en het professionalisme is hetzelfde gebleven. U wordt er nog steeds even hartelijk verwelkomt, de verkopers zijn zeer aardig en de producten zijn nog steeds van onberispelijke kwaliteit.

 

Lokale en seizoensprodukten

Deze delicatessenwinkel staat vol met heerlijke dingen, met zorg en liefde gecollectioneerd.  Wat u bij Champigros kunt vinden heeft niks te maken met supermarkten. De winkel heeft verschillende samenwerkingen met lokale producenten. Daar door zijn alle producten vers, lekker en klaar om te koken!

Champigros werkt onder andere met Maison Godard (foie gras en truffel specialist), Mussini (Italiaanse balsamiek azijn producent)  en Le Comptoir des épices.

 

Voor verjaardagen en andere events kunt u uw eigen cadeau-mandje maken: geparfumeerde olies, specerijen, chocola, vlees, en nog vele andere producten kunnen zo als heerlijk cadeau worden gegeven.

 

Het stokpaardje: de paddenstoelen

Champigros stelt u een ongeëvenaard gamma paddenstoelen voor. Alleen de vitrine is de omweg al waard … Tijdens het goede seizoen kunnen er wel meer dan twintig soorten paddenstoelen worden gevonden in de winkel, die direct zijne geleverd door de partner producenten.