TOP
Chemistry & Botanic's

Chemistry & Botanic's

Scheikunde en plantkunde werken samen voor heerlijke cocktails

Website contact  Send message
Chemistry and Botanic’s dat is een warm welkom, onverwachte ingredienten en veel creativiteit, het recept voor een perfecte avond!

Gelegen op het Oud Korenhuis plein kunt u in deze nieuwe cocktail bar originele creaties komen ontdekken, want de kaart wordt elk seizoen vernieuwd.

 

Explosieve cocktails

Chemistry and Botanic’s: niet een hele verrassende naam, maar u zal snel begrijpen waarom de bar zo heet. Alle cocktails worden gemaakt dankzij scheikunde en specerijen, planten, vruchten en ongewone groentes. Verrassend en verfrissend, deze cocktails nemen u echt mee in de werled van mixologie!

 

Michaël Fontaine en Euthyme Matsos zijn de twee professionele en gepassioneerde bartenders achter dit adres. Ze hebben echt plezier in het testen van ingredienten en spelen met smaken. Extracten, infusies, branding, kleurwisseling, sta klaar om verstelt de zijn … Om u te laten watertanden, de signature cocktail van het huis: de Pineapple Incident, met rhum geinfuseerd met ananas, groene Chartreuse, Creole Bitter, pandan siroop en limoensap.

 

Chemistry and Botanic’s stelt u niet alleen heerlijke cocktails voor, maar ook service omtrent hun vak.

 

Om verder te gaan in uw proeverij

Als u deze ervaring wilt delen organiseert Chemistry and Botanic’s worksops en animaties voor uw privé events. U kunt ook genieten van hun perfecte service voor uw privé of bedrijfsevenementen door de plek te privatiseren.