TOP

Chiara Camille - Uccle

Rue Xavier de Bue, 36, 36
1180 Uccle

Chiara Camille - Ukkel

Website contact  Send message

Een gepersonaliseerde service

Bij Chiara Camille ben je geen nummer! Het kappersteam neemt de tijd om te luisteren naar je wensen, om je te adviseren en om je evoluties te volgen. Hier weet men nog welke je laatste kleur was, welke behandeling je hebt gekregen en waar men rekening mee moet houden. De klanten, mannen en vrouwen, voelen zich hier belangrijk en gewaardeerd. Een gepersonaliseerde en gewaardeerde benadering. Chiara Camille raadt je de kapper of kapster aan die bij je past en bij wie je een goed gevoel zal hebben. Voor een knipbeurt, een kleuring of een dot, je zal niet ontgoocheld zijn. Het salon is gereputeerd voor de brushings.

Chiara Camille, natuurlijke producten

Shampoos op basis van essentiële oliën, natuurlijke kleuren: om je haren te verzorgen gebruikt Chiara Camille gezonde producten die de hoofdhuid niet aanvallen. Deze bekommernis om je welzijn komt ook terug in de inrichting en decoratie van het salon. Alles wordt in het werk gesteld om je er goed te voelen. De warme kleuren met bruin/goud nuances geven het salon een chique en elegante toets… maar zorgen ook voor een warme sfeer die herinnert aan de Italiaanse afkomst van Linda, de eigenares, en haar dochter Chiara.

Zin in een nieuw kapsel? Stap Chiara Camille binnen zonder afspraak. Extraatje: op vrijdagavond kan je er op afspraak terecht tot 22u om te stralen tot diep in de nacht…