TOP
Debailleul

Debailleul Chocola, ambachtelijke gebakjes en thee salon op de Grote Markt

Website contact  Send message
Debailleul opent haar deuren op de Grote Markt. Met hun 100% homemade gebakken en chocola is deze thee salon de ideale stop.

Het geheim is de ambachtelijke ervenis

Dit ambachtelijke huis werd in 1983 geopend, en stelt luxe gebakkjes voor. De eigenaar, Marc Debailleul is zelf als “meilleur ouvrier de France” bekroond. In de loop van de jaren is het een echte ambachtelijke en Belgische know-how die zich heeft ontwikkeld, maar die altijd haar franse achtergrond zal behouden.

 

Veel specialiteiten om uit te proberen

Wat u ook lekker vindt, u zult het hier vinden! Pralines, Brusselse wafels, macarons en andere gebakjes kunt u terug vinden in het thee salon, allemaal natuurlijk met liefde huisgemaakt! U kunt er ook de beste warme chocolade melk van de Grote Markt proeven, die wordt gemaakt met een speciale chocolade blend van het huis!

Debailleul vind het heel belangerijk dat alle ingredienten van goede afkomst zijn voor een optimaal smaak-resultaat.

 

Tegenover het Stadhuis

Ideaal gevestigt in het centrum van Brussel geeft het thee salon een prachtig zicht op het stadhuis en de Grote Markt. Binnen is het een chique boudoir-achtige sfeer. Het is een prachtige vestiging, met zachte en uitnodigende zetels, ideaal voor een zoete break!

Voor de winkel biedt het elegante terras u de mogelijkheid om uw chocolade of gebak te proeven terwijl u geniet van het buitengewone spektakel dat de Grote Markt van Brussel te bieden heeft!

Als u van gebakjes en zoetigheden houdt, aarzel dan vooral niet om langs te gaan, u zult er geen spijt van krijgen!

 

Openings uren:

 Maandag to Vrijday van 12 noon tot 9 pm and zaterdag and Zondag van 11 am tot 9 pm.

 

Ga naar hun sociale netwerken: hun Facebook-pagina (hieronder) en ook hun Instagram-pagina.