TOP
Agnes School

Agnes School Een school van het leven dankzij een tweetalige opleiding van kwaliteit

Website contact  Send message
Welkom in de École Agnès School, een Belgische school met een internationale dimensie. Op het programma: tweetalig onderwijs door immersie (FR/EN of FR/NL) en christelijke waarden.

De Agnes School leert Frans, Engels of Nederlands vanaf de jongste leeftijd. Hoe? Door de linguïstische onderdompeling te oefenen of door te leren Engels, Nederlands of Frans te leren om zo snel mogelijk tweetalig te worden. Het is ook de beste plaats om Frans te leren als je uit het Engels of Nederlandstalige landen komt.

Waarom kiezen voor onderdompeling?

Tweetaligheid biedt een hoog niveau van kennis en motivatie voor de doeltaal. Het maakt ook het leren van culturele rijkdom mogelijk en een groter vermogen om te luisteren en dingen te begrijpen. Bij Agnes School, of je nu Frans, Engels of Nederlands leert, biedt immersion education je een hoger intellectueel bewustzijn, concentratie, aandacht en aanpassingsvermogen.

Een kind dat volwassen wordt

Naast het leren dankzij de aanwezigheid van een culturele mix op Agnes School, vertrouwt het onderwijzend personeel erop dat kinderen verantwoordelijker worden. Op Agnes School is het bereid om kinderen meer verlangend te maken om een ​​volledig menselijk leven te leiden, waar leren niet alleen over het verkrijgen van kennis gaat. Het gaat ook over het ontwikkelen van respectabele gewoonten zoals studeren, het zoeken naar de waarheid en het op een responsieve manier gebruiken van vrijheid en integriteit.

Een tweetalige school, een katholieke school, een school van het leven!

 

Vanaf 20 maanden, kleuteronderwijs in het Frans. Van 3 tot 12 jaar oud, onderdompeling Fr / En of Fr / Du, formele graad aan het einde (CEB, IDP en Certificate of Cambridge).