TOP
EF Education First

EF Education First

Avenue Louise, 279
1050 Ixelles

Een onderdompelingsprogramma om de top van uw ambities te bereiken

Website contact  Send message

Sinds 1965 bevordert EF de toegang tot de wereld door onderwijs.

Wij bieden onze studenten een onvergetelijk avontuur in het buitenland aan met de garantie op een verbetering van het taalniveau. Dankzij een ervaren team, een wereldwijd netwerk van moderne scholen en een onderwijsmethode waarbij de lessen in de klas, interactieve hulpmiddelen en culturere immersie elkaar aanvullen.

De taalreizen van EF kunnen volledig op maat worden geregeld. Je hebt de keuze tussen 50 bestemmingen in 19 landen en 8 talen. Personaliseer jouw reis door de gewenste intensiteit van de lessen te kiezen, de accommodatie die het beste bij jou past en de vakken die jou interesseren!

Van 2 tot 52 weken, jij bepaalt zelf de duur van jouw verblijf! Of je nu kiest voor een vakantie of een Gap year na je middelbare studies, met EF beleef je het avontuur van je leven!

Wil je meer weten over de programma’s en taalreizen van EF dan kunt u terecht op onze website www.ef.be/nl. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op het nummer 03 202 30 70 of via e-mail: [email protected]of bezoek ons: EF Antwerpen, Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen.