TOP
Eskape

Eskape Geniet van een buffet met gezonde en gevarieerde gerechten van de werel

Website contact  Send message
Eskape, op het Luxemburgplein, heeft een eenvoudig en uniek concept. De toonbank, die je verwelkomt zodra je binnenstapt, onthult de producten: groenten, vlees en vis die een waar genoegen zijn voor je smaakpapillen. Nu alleen nog kiezen wat je op je bord wil...

Eskape, een gezond en moden concept

Tegenover het station op het Luxemburgplein kan je dit restaurant met zijn grote glazen wand niet voorbijlopen. Eskape verblijdt je in een sober en modern kader met kleine en grote gerechten, voorgesteld aan de toog. 

Eskape, dat is in de eerste plaats een gezonde keuken, een wereldkeuken met verse aroma's, een zintuigenreis langs smaken en verse kwaliteitsvolle producten, rechtstreeks afkomstig van de markt. De essentie is reizen elders zijn tijdens het, een lunch of de koffie. 

De achterkant van de toog bij Eskape geeft uit op een zaal met veel licht en met een inrichting die volledig in lijn ligt met deze plek en met de kwaliteit van de aangeboden keuken. 32 zitplaatsen binnen in een zwart-witdecor, zuiver en hedendaags. Het terras met veertig plaatsen is heel de namiddag zonovergoten en brengt je tot rust dankzij de bamboe en de natuurlijke kleuren, ver van het stadslawaai. Een uniek concept als gezond en gezellig alternatief in de Europese wijk.