TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Air Games Brussel

07 april 2019 - 07 april 2019
AIR GAMES, een unieke en originele gebeurtenis waarbij het sleutelwoord LEUK is! Tot ziens op 7 april in Laeken Park om je in de lucht te sturen!

Venue

Parc de Laeken - Avenue du Gros Tilleul,  1020 Laeken

Event date & Times

SPORT: AIR GAMES zijn sportevenementen, maar geen sportwedstrijden. Het doel is om in je eigen tempo te gaan, gigantische opblaasbare obstakels te ervaren ... en om het einde eenvoudig te bereiken.
OUTDOOR: Air Games biedt een buitenervaring, een manier om hoogte te nemen.
ONTSPANNING: AIR GAMES zijn momenten van ontspanning. Elk individu verbindt zich opnieuw met de ziel van zijn kind, met eenvoudige en ware genoegens. We rennen, we springen, we stuiteren, en we vallen zelfs! We zijn blij voor de race. Daarna lachen we weer en vertellen we zijn avonturen!
CHALLENGE: De AIR GAMES blijft een echte challenge om samen met familie, tussen collega's, met een groep vrienden op te nemen ...

Bezoek onze website of Facebook-pagina om de foto's en video's van de editie 2018 te bekijken!