TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Solvay Herenhuis

04 juli 2020 - 07 november 2020
Van 1894 tot 1898 bouwde Victor Horta voor Armand Solvay, zoon van de beroemde industrieel, de meest prestigieuze herenwoning in art-nouveaustijl, naast een laan die in die tijd grandioos was. 

Venue

Solvay Herenhuis - Hôtel Solvay - Avenue Louise, 224  1050

Tickets

Normaal 40 €

Event date & Times

Zaterdag 05 September
Start : 12:08pm
Zaterdag 07 November
Start : 11:08am

Van 1894 tot 1898 bouwde Victor Horta voor Armand Solvay, zoon van de beroemde industrieel, de meest prestigieuze herenwoning in art-nouveaustijl, naast een laan die in die tijd grandioos was. Hiervoor kreeg hij een onbeperkt budget. In het huis barst een heus visueel vuurwerk los. De architect gebruikte edele en waardevolle materialen. De rood-oranje kleurenpaletten versterken de sfeer van luxe en comfort. Het huis prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Foto's verboden. Rondleiding in het Nederlands.

La source : Agenda.be

Waar eten we na het evenement?

Meer van Brusselslife