TOP
Face Clinic Belgium

Face Clinic Belgium

Professionele en individuele zorgen in dienst van uw schoonheid

Website contact  Send message
Face Clinic Belgium biedt unieke verzorging voor unieke mensen!

De schoonheidssalon Face Clinic Belgium, gespecialiseerd in anti-aging en voeding, biedt een groot scala aan verzorgingen en een persoonsgerichte aanpak van de behoeften van elke man of vrouw. De professionals van het instituut staan klaar voor hun cliënten en zullen alles doen om hen tevreden te stellen.

Er wordt daarom een persoonlijk en compleet plan opgesteld om zo goed mogelijk ieders behoeften te beantwoorden. Face Clinic Belgium beroept zich op een positieve en innovatieve filosofie. Volgens hen is schoonheid niet een kwestie van uiterlijk, maar komt deze van binnenuit en beïnvloedt ze de uiterlijke schoonheid. Het is dus essentieel om niet alleen voor zijn lichaam te zorgen maar ook voor zijn innerlijk.
Daarom biedt het centrum voedingsadvies en een persoonlijk plan met als doel afvallen of een mooiere huid, maar tevens ook begeleiding van een sportcoach.
Bovenop de klassieke verzorgingsmethoden biedt Face Clinic Belgium anti-aging en programma’s om af te vallen, evenals allernieuwste technieken als cryolipolyse, lipocavitatie, lipo-laser, definitief epileren met gepulst licht, cellulaire stretching en radiofrequentie om het gezicht te versterken en cellulite te bestrijden. Tevens werkt het centrum samen met een esthetische arts en een andere arts die vina-therapie beoefent, een Vietnamees medicijn.

Face Clinic Belgium gebruikt professionele kwaliteitsproducten, zoals de reeks Maria Galland Paris : een gamma luxeproducten gebaseerd op de principes van energie, precisie en harmonie. Het geheim van deze unieke expertise berust op de ongeëvenaarde effectiviteit van onze 100%-manuele modellerende technieken die een gamma high-performance verzorgingen voor thuisgebruik versterkt en aangevuld wordt met een programma aan voedings- en sportadviezen. De verzorging is ultra-gepersonaliseerd met onmiddellijke resultaten.

Wacht niet langer om van dit complete aanbod bij Face Clinic Belgium gebruik te maken!