TOP
Futurist Games

Futurist Games

Website contact  Send message
Wilt u de diepe zee ontdekken, zien hoe de ruimte eruit ziet of tegen zombies vechten? Bij Futurist Games is dat mogelijk!

Futurist Games is een virtual reality centrum in Brussel die 30 verschillende activiteiten voorstelt aan het publiek. Kind of volwassen, amateurs van de virtuele wereld zullen er hun geluk vinden. Bezoekers kunnen zo ongekende werelden ontdekken, of in teams spelen die of tegen elkaar moeten vechten, of samen tegen een gezamenlijke vijand.

 

Drie zones voor drie keer meer ervaringen

Futurist Games heeft drie verschillende zones gemaakt zodat de spelers hun virtuele ervaringen kunnen variëren. De “virtual zone” en de “panic zone” staan toe dat de spelers tegen elkaar of samen kunnen spelen. De “social room” daar in tegen maakt het mogelijk om samen een helm te delen.

 

Een virtuele wereld die echter is dan ooit

Alles wordt in elkaar gezet zodat de speler echt het gevoel heeft dat hij in die virtuele wereld is. De kwaliteit van de visuals en het 3D audio effect geven een totale onderdompeling. De virtuele wereld wordt zo echt mogelijk gemaakt.

 

Een ruimte gemaakt voor events

De activiteiten die door Futurist Games worden aangeboden kunnen ook worden gebruikt voor events zoals team buildings, verjaardagen en bachelor party’s. De lounge ruimte zal u en uw collega’s of vrienden verwelkomen tijdens uw volgende event. Informatie en reservatie op de site.