TOP
Gien

Gien De kunst van het leven op de Franse manier!

Website contact  Send message
De Faiencerie de Gien, 200 jaar geleden opgericht, symboliseert verfijning, luxe en de kunst van het leven op de Franse manier.

Gien au Sablon : Voilà, hier zijn we!

Het hele assortiment van de grootste en meest prestigieuze porseleinfabriek in Europa staat voor u klaar in het historische hart van Brussel. Kom naar de Zavel om de "must" van een 100% Frans label te bewonderen en waarom niet vertrekken met een volledige service en ... gepersonaliseerd!

Entreprise du Patrimoine Vivant (frankrijk label : Living Heritage Company)

Gelegen in het departement Loiret, in de Loire-vallei, is de mooie stad Gien degene die twee eeuwen lang de beroemdste faience van het oude continent herbergt. Als erfgenaam van een ongeëvenaard vakmanschap heeft ze de integriteit van haar traditie behouden. Het aardewerk van Gien blijft "lokaal" in de meest nobele zin van het woord en beheerst het hele productieproces, van de selectie van "nobele" landen (soorten zand, klei en kaolien) tot de ontwikkeling van het deeg tot de afgewerkte producten, volgens esthetische keuzes die het classicisme en de innovatie combineren. Deze constante zoektocht naar uitmuntendheid en creatie heeft de Faiencerie de Gien in de felbegeerde Circle of Living Heritage Enterprises gebracht, opgericht in 2005 door Frankrijk om diegenen te onderscheiden en te beschermen die deze authenticiteit van uitzonderlijke producten benadrukken die deelnemen aan zijn prestige.

Wees Gien tot het einde!

De Gien-boetiek in Brussel ligt in een prachtige omgeving met uitzicht op de Grote Zavel, een toevluchtsoord voor antiquairs en enkele van de meest prestigieuze merken in de hoofdstad van België en Europa. Een ruimte tegelijk warm en verfijnd, trouw aan dezelfde sfeer van osmose tussen traditie en moderniteit. Een duik in de wereld van faience van Gien en de kunst van de tafel. Alle collecties worden getoond, inclusief de nieuwste creaties. Het einde van het einde? Geef uw eigen verbeelding de vrije loop om de service van uw dromen te personaliseren. Wees Gien tot het einde!