TOP
Hanoisquare Châtelain

Hanoisquare Châtelain

Chaussée de Vleurgat, 149
1050 Ixelles

Een smaakvolle reis naar Viëtnam en de stad Hanoi

Bij Hanoisquare vindt je de authentieke Viëtnamese cultuur en de authentieke gerechten.

Hanoisquare Kastelijn en de begraafplaats van Elsene

Deze twee locaties bieden “streetfood”-gerechten, rechtstreeks uit Hanoi.

In Vietnam eten mensen dagelijks een soep genaamd "Pho". Deze soep is een plantaardige bouillon, met vlees of vis, die gedurende 8 uur gestoofd is. Veel Viëtnamese mensen eten Pho voor ontbijt en diner.

Hanoisquare biedt ook koude of warme wraps... beter bekend als "springrolls" voor de koude versie en "loempia’s" voor de warme. Als u van noedels houdt, biedt dit restaurant verschillende noedelsoepen. Bij Hanoisquare kun je rundvleessalade eten of gegrilde gerechten zoals rundvlees, kip, varkensvlees, garnalen ... alsof je in Vietnam was.

Wil je een koud gerecht eten, dat een Franse traditie mengt met de beste ingrediënten uit Vietnam, probeer dan de "banh mi'. De "banh mi" is een sandwich die zijn oorsprong vindt in Frans stokbrood met mie binnenin. Deze sandwich is een gerecht dat Vietnamese mensen dagelijks bij de lunch eten.

Alle gerechten van Hanoisquare zijn vol van smaken, dankzij de gebruikte koriander, peper en chili. Al deze gerechten worden bereid met verse producten. Bij Hanoisquare Kastelijn en de begraafplaats van Elsene vindt u de authenticiteit van Vietnam (terug).