TOP
Hard Rock Cafe Bruxelles

Hard Rock Cafe Bruxelles Het gitaarteken zorgt ervoor dat je uitzonderlijke tijden beleeft

Website contact  Send message
De Brusselse versie van het Hard Rock Cafe bevindt zich op de Grote Markt in een 16e-eeuws patriciërshuis dat met smaak is gerestaureerd.

De Brusselse versie van Hard Rock Cafe bevindt zich op de Grote Markt in een smaakvol gerestaureerd patriciërshuis uit de 16e eeuw. Met zijn beroemde “Rock Shop”, zijn loungebar en twee etages restauratie kan het Hard Rock Cafe Brussels 130 personen aan tafel ontvangen. Brussels rocks!
 

Hard Rock Cafe is een subtiel pand op de Grote Markt in Brussel middenin het historische centrum. Net als overal elders blijft het recept hetzelfde. Een rijke en smaakvolle Amerikaanse keuken, goede internationale muziek van gisteren en vandaag en natuurlijk zijn unieke memorabilia aan de muur!
 

Hard Rock Cafe Brussels

Moeten we het concept van het Hard Rock Cafe nog herhalen? Sinds zijn geboorte in Londen in 1971 heeft het merk met de gitaar zijn imago ontwikkeld rondom muziek en mainstream-keuken. U vindt er de authentieke smaken van de legendarische hamburgers, de gerechten uit de rokerij en ook natuurlijk de variatie aan huiscocktails. Maar Hard Rock Cafe is ook nog veel meer dan een prima Amerikaanse keuken. Dit restaurant verwelkomt u in een befaamd kader. Unieke stukken, authentiek en gecertificeerd, hangen er aan de muren, wat er een echt rockmuseum van maakt. De Brusselse collectie bestaat onder andere uit een jurk van Madonna, een gitaar van Eric Clapton en ook nog juwelen gedragen door Jimi Hendrix.
 

Hard Rock Cafe Brussels biedt binnen- en buiten-restauratie (terras in het zomerseizoen) maar ook high-end design technologie als de Rock Wall Solo, een interactieve aanraakmuur die het voor fans mogelijk maakt de grootste collectie rock-’n-roll souvenirs te ontdekken en een virtuele rondreis door de 197 vestigingen wereldwijd te maken. Bovendien zijn allerlei soorten souvenirs uit de collectie tentoongesteld aan de muren van het Hard Rock Cafe Brussels om zo herinneringen op te roepen aan de grootste rocklegendes ter wereld en aan hedendaagse artiesten.