TOP
Henri 1er

Henri 1er Voor een cosy avond met vrienden of familie

Website contact  Send message
Heeft u het koud en droomt u van een heerlijke fondue om uw hart te verwarmen? Dan bent u op het juiste adres !

Bourguignonne of valaisanne, aan u de keuze

De oude hoeve van Henri 1, in de gemeente Ukkel, verwelkomt u voor een moment uit de tijd. In een rustiek interieur met openhaard kunt un lekker genieten van een fondue van de chef. Fondue bourguigonne of valaisanne (die niet moet worden verward met de savoyarde!)? Wat u ook kiest, het zal zeker smaken!

Sinds 2017 is er een nieuwe chef. Zijn doel is om het accent te leggen op de kwaliteit van de producten en de kwaliteit van de service.

 

Maar niet enkel

Als u de andere specialiteiten van de chef wilt ontdekken is de kaart nu groter geworden! Het restaurant heeft nu meer keuzes, dus u kunt bijvoorbeld een hamburger bestellen, maar er zijn ook veel vegetarische opties. Als voorgerecht kunt u heerlijk kroketjes bestellen, of de soep van de dag. De kaart veranderd naargelang het seizoen, dus het zal een verrassing zijn bij elk bezoek.

Om deze heerlijke gerechten te vergezellen kunt u verschillende dranken, wijnen, bier en cocktails uitproberen.

 

Een speciale sfeer

U heeft het begrepen, men komt bij Henri 1 zowel voor de smaken als voor de warme en gezellige sfeer. Het restaurant is ’s middags en ’s avonds open. ’S Middags kunt u genieten van het Markt Menu voor 15€.

Het restaurant is groot, en kan dus vele groepen voor diverse events verwelkomen, met groepen die wel tot 12 man kunnen gaan!

En als het mooie weer er is zijn er twee terrassen aan de achterkant om van de zon te genieten. Een goed adres, zowel ’s winters al zomers!