TOP
Intersport Ixelles

Intersport Ixelles

Intersport Ixelles

Website contact  Send message
Intersport is een multisportwinkel met parking waar de dienstverlening op de eerste plaats staat en de klant koning is.

Intersport

De beste merken aan de beste prijzen. Alle herstellingen en onderhoud gebeuren door onze technische diensten. We bieden een uitgebreid assortiment sportuitrusting, textiel, accessoires en schoenen voor verschillende sportdisciplines. Er is ook een grote afdeling textiel voor hobbysporters (mannen, vrouwen, jongens, meisjes en baby's)!

Dit zijn onze specialiteiten: hockey, voetbal, rugby, basketball, tennis, squash, badminton, dans, fitness, wintersporten, lopen, zwemmen, wandelen,... We verkopen onder andere de volgende merken: Nike, Adidas, Reebok, Espritsport, Quiksilver, Roxy, Poivre Blanc, Oxbow, Oakley, Speedo, Arena, Napapijri, Kettler, Tunturi, Villebrequin, Wilson, Babolat, Head, Yonex, Le Papillon, Fila, Falke, Mercian, Grays... en de lijst is nog veel langer.

Breng ons een bezoekje in de winkel of in de online winkel www.myintersport.be. Ook online is er het uitgebreide aanbod van producten en merken. Onze sportieve specialisten zijn beschikbaar om je te helpen bij het maken van keuzes om zoveel mogelijk plezier aan je lievelingssporten te beleven!