TOP
Kabuki

Kabuki Geniet van een reis in het hart van de traditionele Japanse keuken

Website contact  Send message
De kleine trein van Kabuki fluit steeds drie keer vooraleer je gerechtjes te brengen. Dit Japanse restaurant in het centrum van Brussel moet niet meer voorgesteld worden...

Vlak bij de Beurs verleiden Kabuki en zijn keuken de liefhebbers van smaken uit het land van de rijzende zon.

Kabuki, een traditionele Japanse keuken

De kaart van Kabuki, op basis van verse en smaakvolle producten, bevat behalve een uitgebreid aanbod sushi à volonté ook heel wat gerechten, opgediend door traditioneel gekleed personeel. Een gedempte sfeer, enkele lantaarns boven je hoofd en zwaarden tegen de muren... Sfeer gegarandeerd! En als de chef live kookt aan de Teppan Yaki is de reis compleet. Itadakimasu!

Voor koppeltjes of voor groepen, Kabuki heeft heel wat formules: 's middags sushi à volonté voor 14,80 €, middagbuffet à volonté voor 17,80 € of de formule voor kinderen (9 €).

De extra's van Kabuki

Behalve het uitzonderlijke kader en de beschikbare ruimte, is restaurant Kabuki de ideale plaats voor verjaardagsfeesten, professionele bijeenkomsten en banketten.

Dit Japanse restaurant is ideaal gelegen op enkele passen van de Grote Markt en is echt uniek in zijn soort wat betreft de kwaliteit van de service en producten, en het kader. Dankzij dat kader er al heel wat gefilmd in het restaurant. Als je tafelt bij Kabuki, eet je daar waar verschillende films en reclamefilmpjes zijn gedraaid. De liefhebbers van de zevende kunst kunnen trachten de plaatsen te herkennen. Hier is 'La Chance de ma vie' gedraaid. Had je het al gezien? Het is het restaurant van de clip van Virgin Mobile.