TOP
Advertisement
Kids&Us language school - Jourdan

Kids&Us language school - Jourdan

Website contact  Send message

Taallessen voor kinderen

Bij Kids&Us language school verloopt het leren van de Engelse taal anders dan bij andere taallessen. Het leidt voor hen geen twijfel: een vreemde taal kan en moet op dezelfde natuurlijke manier geleerd worden als de moedertaal.
 

Blik even terug... Eerst hoorde je Nederlands spreken en dan begon je het te begrijpen... Vervolgens sprak je je eerste woordjes en later volledige zinnen. Nog later hebben lezen en schrijven het proces, dat steeds meer geperfectioneerd wordt, afgerond.
 

Kids&Us language school heeft zijn leermethode afgestemd op dit natuurlijke, logische en spontane proces. En om je kinderen te begeleiden, heeft het pedagogische team personages gecreëerd die meegroeien met je kind. Mousy, Sam, Emma en alle anderen hebben, net zoals zij zelf, een leeftijd en doelen!
 

Om te oefenen met luisteren, begrijpen, spreken, lezen en schrijven, evolueren de kinderen en de personages in een omgeving met stimulerende activiteiten voor de vijf zintuigen. De lessen staan centraal in het leerproces en worden wijselijk aangevuld met enkele leuke activiteiten.