TOP
Kids&Us language school - Wavre

Kids&Us language school - Wavre In kleuren en in liedjes, leer Engels alsof je daar bent geboren

Website contact  Send message
Kids&Us language school - Wavre Kids&Us language school begeleid je kinderen bij het leren van de taal van Shakespeare. Etudier & Apprendre

Taallessen voor kinderen

Bij Kids&Us language school verloopt het leren van de Engelse taal anders dan bij andere taallessen. Het leidt voor hen geen twijfel: een vreemde taal kan en moet op dezelfde natuurlijke manier geleerd worden als de moedertaal.
 

Blik even terug... Eerst hoorde je Nederlands spreken en dan begon je het te begrijpen... Vervolgens sprak je je eerste woordjes en later volledige zinnen. Nog later hebben lezen en schrijven het proces, dat steeds meer geperfectioneerd wordt, afgerond.
 

Kids&Us language school heeft zijn leermethode afgestemd op dit natuurlijke, logische en spontane proces. En om je kinderen te begeleiden, heeft het pedagogische team personages gecreëerd die meegroeien met je kind. Mousy, Sam, Emma en alle anderen hebben, net zoals zij zelf, een leeftijd en doelen!
 

Om te oefenen met luisteren, begrijpen, spreken, lezen en schrijven, evolueren de kinderen en de personages in een omgeving met stimulerende activiteiten voor de vijf zintuigen. De lessen staan centraal in het leerproces en worden wijselijk aangevuld met enkele leuke activiteiten.
 

Contact & Location

Rue des Volontaires, 13 - 1300 Wavre
Get direction http://www.kidsandus.be/

Categories

Branches

Opening Hours

Today (Monday) Closed

Tuesday 15:00 - 18:30
Wednesday 12:30 - 18:30
Saturday 09:00 - 15:00

Nabije adressen