TOP
Advertisement
King of Cotton

King of Cotton Bad- en bedlinnen vann de beste katoen kwaliteit

Website contact  Send message
Bedlinnen vervaardigd uit een nobel en uniek katoen, is wat King Of Cotton u aanbiedt. Zijdenzachte lakens die u zeker zullen verleiden.

Het verhaal van een erfgoed

King of Cotton maakt hoogwaardig bedlinnen sinds vele jaren! Toen de maatschappij werd opgericht in 1880, richtte het zich enkel tot de mooie Italiaanse hotels. Toen het bedrijf in 1995 in Engeland startte, werd het ook toegankelijk tot de particulieren. Vandaag verkoopt het merk zowel aan hotels als aan het publiek, die beiden genieten van kwalitatief bad- en beddengoed. De onderneming biedt een breed assortiment van artikelen: bedden, matrassen, kussens, dekbedden, bed versiering, enz. King Of Cotton biedt ook een gamma bio producten aan, zowel als hypoallergene producten in microvezel, allemaal aan onklopbare prijzen!

 

De Koning in Brussel

Het merk heeft een winkel geopend in Brussel, in de Lange Haagstraat, vlakbij het Stefaniaplein. U kunt er de verschillende producten testen, en de ervaren winkelbedienden zullen u graag helpen en al uw vragen beantwoorden. Al uw badgoed kan ook in hun atelier geborduurd worden, wat eens een leuk en gepersonaliseerd geschenk kan worden!

 

Kostbaar Egyptisch katoen

Hun bad- en bedlinnen wordt vervaardigd uit Egyptisch katoen, dat als het beste ter wereld wordt beschouwd. Het is inderdaad een stof die heel lang zacht en soepel blijft. King of Cotton onderscheidt zich door het gebruik van het allerbeste Egyptisch katoen om de allerzachtste en meest kwalitatieve producten te maken.

 

Verwen u met dit speciaal linnen voor een heerlijke en herstellende nachtrust!

 

 

Voor meer informatie: de King of Cotton-website.