TOP
La Petite Fourchette

La Petite Fourchette

Website contact  Send message
De fusion keuken bereidt de meest onmogelijke combinaties. La Petite Fourchette combineert op die manier succesvol Aziatische en Griekse specialiteiten in verrassende en rijkelijke gerechten.

Tussen Griekse mezze en Aziatische wok

Als je La Petite Fourchette binnenstapt, reis je tussen twee continenten, op ontdekkingstocht naar hun smaken... Naargelang de kaart, nemen mezze een Aziatische toets aan en zijn de wokgerechten Grieks getint. De grillades, Griekse specialiteiten bij uitstek, kunnen bijvoorbeeld gearomatiseerd worden met rode curry.

De respectievelijke specialiteiten worden gesublimeerd. Aan Aziatische kant vinden we de traditionele soepen en gestoomde voorgerechten terug die de inventieve wokgerechten voorafgaan. Terug op het oude continent, verdringen de Griekse specialiteiten elkaar: moussaka, mezze, youvetsi… En voor wie zijn gading niet vindt: La Petite Fourchette bereidt ook een selectie sushi.

La Petite Fourchette, vlak bij Paleis 12 of aan huis

Je kan de gerechten van La Petite Fourchette in het restaurant of thuis eten. In het modern ingerichte restaurant heb je een uitzicht op de activiteiten in de keuken en kan je genieten van een overdekt terras. Gelegen vlak bij Brussels Expo, Paleis 12 en Kinepolis, is het de ideale plaats voor een etentje voor of na een optreden, een tentoonstelling of een film. Kies je voor de aan-huis-formule? Dan levert La Petite Fourchette  alle dagen alle gerechten en kan je op deze zaak een beroep doen voor een buffet voor je events.