TOP
La Quincaillerie

La Quincaillerie Quincaillerie (La)

Website contact  Send message
In een authentieke ijzerwarenwinkel van het begin van de 20e eeuw is Restaurant-Brasserie La Quincaillerie het geliefkoosde plekje van beroemdheden zoals Richard Branson, Alain Delon, Pierre Richard, Brad Pitt, Catherine Deneuve...

Een magische plaats ! Of u nu kiest voor een tête-à-tête langsheen de galerij, voor een zakendiner in het bureau van de meesterknecht of voor een sfeervol etentje onder vrienden. Op de kaart vindt u een vindingrijke "fusion"keuken, grote klassiekers met ham, Confit de Canard, gebraden kreeft, een speciaal vegetarisch menu en ook 2 driegangen menu's. Voor de lekkerbekken: vraag zeker de dessertenkaart, vrijgevig in zoetheid en sublieme chocoladecreaties, allemaal aangeboden met een glas volle en zachte wijn. Een verse oesterbar, waar zeevruchten uitnodigend op de toonbank liggen, terwijl u op een barkrukje zit en naar de voorbereiding kijkt van deze gigantische schotels. Een spektakel!

Business Lunch

Weinig tijd 's middags, neem dan snel de "Business Lunch" (voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert en koffie, u kan kiezen uit 5 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 3 desserts). De wijnkaart neemt u mee op wereldreis naar verleidelijke ontdekkingen. De wijnen zijn geordend volgens prijs, benaming en smaak. Ideaal voor diners in de late avond: de keuken is geopend tot middernacht. De diversiteit aan zalen kan 20 tot 240 gasten ontvangen.