TOP
La Riviera

La Riviera Het beste van Italië in het hart van de Europese wijk

Website contact  Send message
Al 22 jaar verwelkomt La Riviera u voor uw zakelijke, familie- of romantische maaltijden, om te genieten van de genereuze en kleurrijke Italiaanse keu

De chef van La Riviera heeft 2 doelstellingen: u het water in de mond te laten lopen en u te laten reizen! Dankzij de seizoensgebonden producten, die rechtstreeks uit de regio's Calabrië en Toscane komen, zult u genieten van de Italiaanse keuken alsof u daar was.

 

Heerlijke pizza's en verse pasta ...

Op het menu staat de specialiteit van het huis: heerlijke zelfgemaakte pizza's, gebakken op een houtvuur. U zult de beroemde klassiekers kunnen herontdekken, die nooit vervelen en de pizza's van de chef kunnen ontdekken. Een andere al even smakelijke specialiteit is de zelfgemaakte verse pasta: lasagne, linguini, cannelloni, rigatoni, tagliatelle, spaghetti worden aangeboden, samen met een brede selectie heerlijke sauzen.

 

... maar niet enkel dat

Als u eens iets anders wilt: geen probleem, La Riviera zal u behagen met zijn risotto's en ook met mooie stukken vlees en vis, afhankelijk van de verkrijgbaarheid. En de kleine bonus van de chef-kok: ossobuco en el tagliata di manzo griglia, crema di balsamico, grana e rucola.

 

De gerechten zijn verkrijgbaar in vegetarische, veganistische, lactosevrije en glutenvrije opties. Aarzel niet om uw dieet aan te geven.

 

Zomer en winter genieten van het terras

Wanneer u de poorten van La Riviera passeert, wordt u hartelijk verwelkomd door een zorgzaam team. U kunt van uw maaltijd genieten in de mooie restaurantzaal en genieten van de goede geuren van de oven of naar het prachtige tuinterras aan de achterkant gaan. Zelfs als de zon niet schijnt, kunt u, dankzij het verwarmde terras, nog steeds buiten genieten.