TOP
Lambert Group SA

Lambert Group SA

De Lambertgroep: een garage met "contactsleutel op de deur" service!

Website contact  Send message
Bent u op zoek naar een garage in de buurt die echt anders is dan andere? Dan heeft u de Lambertgroep nodig.

Een droomlocatie in het hart van de stad, met een concept dat het tegenovergestelde is van zaken die zich hebben verspreid over zones buiten het centrum.

 

Comfort op alle niveaus

 

Comfort is bij Lambert heilig. En dit is geen nieuwigheid, maar een traditie. Want al sinds meer dan 60 jaar stellen wij onze ervaring in dienst van een loyale klantenkring. Dankzij de nog altijd uitstekende locatie middenin de van de Vanderkinderestraat, op de kruispunten van de belangrijkste avenues Brugmann, Albert, Winston Churchill en Molière en de gemeenten Ukkel, Elsene, Vorst en Sint-Gillis, is de toegang is supereenvoudig. Men wordt verwelkomd op een prachtige parking die altijd beschikbaar is en men houdt zich onmiddellijk met u bezig.

 

Het perfecte Italiaans-Japanse evenwicht

 

Lambert biedt een evenwicht tussen Japan en Italië: Mazda, Toyota, Suzuki en Subaru voor de formidabele techniek van de Rijzende Zon, Fiat en Alfa Romeo voor de Italiaanse verfijning. We vinden altijd een compromis, ook bij koppels waar meneer de voorkeur geeft aan een merk en mevrouw aan een ander! Een eclecticisme, een grote wereldhoofdstad waardig. De meeste modellen zijn op voorraad en de onderdelen ook.

 

Van snelle service tot carrosseriewerkplaats

 

Als klant wordt men bij Lambert nooit als nummer gezien. Of het nu gaat om een ​​kleine ingreep of een grote reparatie, de service is zo aangepast dat de oplossing altijd snel en effectief is. Snelle service, waarbij u door de gratis wifi al surfend op uw laptop of tablet, onder het genot van een lekker kopje koffie kunt wachten om zijn auto terug te krijgen, tot aan de werkplaats -natuurlijk gecertificeerd- van waaruit het voertuig met "beleefdheid" wordt afgeleverd met... elegantie!

 

Home Service en aangepaste formules

 

De Lambertgroep biedt ook een "thuisservice" en alle opties voor financiering en leasing. Kort gezegd: wij zorgen voor alles. Zo'n "contactsleutel... op deur" -service.