TOP
Language Studies International sprl

Language Studies International sprl Leren communiceren in meer dan één taal is hard werken

Website contact  Send message
Language Studies International leert je beter, duidelijk en gemakkelijk te communiceren. Kwaliteitsvolle cursussen, een intensieve opleiding, ten dienste van de taal.

Language Studies International, cursussen om beter te communiceren

Language Studies International ontstond in 1974. Deze school helpt haar leerlingen beter te communiceren via de telefoon, deel te nemen aan vergaderingen, aan interviews en uiteenzettingen, officiële voorstellingen te doen, negotiaties te leiden en deel te nemen aan sociale diverse activiteiten. Duidelijk en gemakkelijk communiceren is van groot belang.
 

Language Studies International biedt verschillende modules, zowel voor beginners als voor gevorderden. . Intensieve en standaard groepslessen, overdag en 's avonds.
 

Language Studies International voor ondernemingen: voorbereiding op taalexamens en sollicitatiegesprekken. Gespecialiseerde taallessen: geneeskunde, farmacie, bankwereld, Europese Gemeenschap, regering, diplomatie, internationale relaties, human resources, administratie, verkoop, verzekeringen, recht, militaire wereld, toerisme, kunst, mode, gastronomie...
 

Language Studies International adviseert je bij je keuze van taalverblijven in het buitenland en helpt je bij je inschrijving. Aangepaste programma's voor alle leeftijden: kinderen, jeugd, volwassenen, professionals en senioren 50+. LSI is in meer dan 35 landen partner van scholen en biedt je de mogelijkheid een taal te beleven door onderdompeling.
 

Kwaliteitsvolle cursussen
 

Language Studies International legt ook de nadruk op de kwaliteit van de lesgevers, gekwalificeerde en native speakers. Dankzij de audiovisuele ondersteuning hebben de leerlingen een levendig contact met de taal zoals ze gesproken wordt. Een hoog ritme met een expressieve intonatie en gevarieerde accenten. De lesgevers ontsluieren alle geheimen van de variaties van de taal en helpen je om je in eerste instantie eenvoudig en later diepgaander uit te drukken. Je leert (te communiceren in) de taal en daardoor win je aan vertrouwen, vlotheid, nauwkeurigheid en stijl.