TOP
Le Bar du Patron

Le Bar du Patron Een frisse oase met smaken van gin om een ​​gekke nacht door te brengen

Website contact  Send message
Een toffe sfeer, goede muziek, gin, hapjes à gogo... Le bar du Patron, dat is alles tegelijk! Deze zaak is gelegen op de Waversesteenweg in Oudergem en is in deze buurt zonder twijfel een van de beste plaatsen voor een afterwork.

Le bar du Patron: een kosmopolitische afspraak

Le bar du Patron, dat is de ontspannen plek bij uitstek, de kleine sympathieke bar waar iedereen zijn gading vindt omdat je er gezellige momenten beleeft bij een glas (en misschien meer), in een coole sfeer, met goede muziek. Wie deze frisse oase zoal bezoekt? Vrienden, kaderleden zonder das, twijfelende artiesten, rugbyers, hockeyers, fashion-adepten, DJ's... Er wordt gekletst, gesipt, geknabbeld, geflirt, gezonden... Kortom,Le bar du Patron, dat is niets anders dan plezier!

Gin & burgers: het succesvolle duo

De specialiteit van het huis? De cocktail op basis van gin, met kleine verrassende toetsen: hibiscus, citroen- of sinaasappelzeste, alle soorten peper, komkommer, gember, kardemon, venkelzaadjes, kruidnagel... Opgelet, het gaat gemakkelijk binnen! Wat betreft het eten, voorziet Le bar du Patron de grote klassiekers die perfect de alcoholische escapades 'opvangen': burgers – uiteraard, de bolo, de ham-kaas, frieten en enkele tapas (zonder de slaatjes te vergeten voor wie aan de lijn doet.