TOP
La Soeur du Patron

La Soeur du Patron

Voor het feesten in de bar, de "soeur du patron" voor de maaltijd

Website contact  Send message
Binnenkort is dit restaurant twee decennia open. Het kan bogen op het feit dat het de voorloper is van een bepaalde manier van ontvangen. Postindustriële decoratie, nobele en brute materialen geven aan de zaak een uniek cachet.

Le bar du Patron: een kosmopolitische afspraak

Le bar du Patron, dat is de ontspannen plek bij uitstek, de kleine sympathieke bar waar iedereen zijn gading vindt omdat je er gezellige momenten beleeft bij een glas (en misschien meer), in een coole sfeer, met goede muziek. Wie deze frisse oase zoal bezoekt? Vrienden, kaderleden zonder das, twijfelende artiesten, rugbyers, hockeyers, fashion-adepten, DJ's... Er wordt gekletst, gesipt, geknabbeld, geflirt, gezonden... Kortom,Le bar du Patron, dat is niets anders dan plezier!

Gin & burgers: het succesvolle duo

De specialiteit van het huis? De cocktail op basis van gin, met kleine verrassende toetsen: hibiscus, citroen- of sinaasappelzeste, alle soorten peper, komkommer, gember, kardemon, venkelzaadjes, kruidnagel... Opgelet, het gaat gemakkelijk binnen! Wat betreft het eten, voorziet Le bar du Patron de grote klassiekers die perfect de alcoholische escapades 'opvangen': burgers – uiteraard, de bolo, de ham-kaas, frieten en enkele tapas (zonder de slaatjes te vergeten voor wie aan de lijn doet.