TOP
L'Orchidée Blanche

L'Orchidée Blanche Orchidée Blanche (L')

Website contact  Send message
Stap Orchidée Blanche binnen en ontdek de Vietnamese wereld aan de oevers van de Mekong. Sinds 1986 combineert L’Orchidée Blanche perfect tradities en smaken.

De wereld van L'Orchidée Blanche

L’Orchidée Blanche, dat is Viernamese traditie tot in het kleinst detail, tot de verzorgde tunieken "Ao Dai" die het uitsluitend vrouwelijke personeel draagt.

De sfeer op het gelijkvloers, waar tot 40 gasten terechtkunnen, is ontworpen om je een zen-bezoek te bieden in een sober en heel elegant decor. De koloniale inrichting van de zaal op de eerste verdieping met 35 plaatsen laat je reizen langs de oevers van de bekende Mekong. Zodra het weer mooi is, ben je ook welkom op het terras.

L’Orchidée Blanche is zijn verfijnde keuken

Achter dit referentieadres van de Vietnamese keuken in Brussel gaat een vrouw schuil: Katia. De bazin, die steeds op zoek is naar nieuwigheden, maakt er een erezaak van haar klanten tevreden te stellen. Het team van L’Orchidée Blanche, uitsluitend vrouwen, is heel attent en aanwezig om je advies te geven.

In de keuken bereidt de chef, ook een vrouw, verfijnde Aziatische gerechten: scampi gesauteerd met duizend smaken uit de Delta, eend met acht heerlijkheden, kip met verse citronella en geplette pigmenten maar ook de bekende Vietnamese fondues zoals keizerlijke fondue met twee bouillons (42 euro voor twee personen).

Subtiele keuken rijk aan smaken, stijlvolle inrichting, kwaliteitsvolle service, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, L’Orchidée Blanche is een aansporing om te reizen.

Kleine extra bij L’Orchidée Blanche: het restaurant stelt 's avonds gratis privéparking ter beschikking.