TOP
Maison Roger Bruxelles

Maison Roger Bruxelles Maison Roger: de must van de belgsiche kappers in Belgie

Website contact  Send message

Verfijning, elegantie, glamour …. La Maison Roger is DE kapper van het hele land. Die van de koningklijke hoofden, van de business woman, diplomaten, aristocraten en de “sterren”. Het is ook de kapper van een veeleisende clientele, voor wie luxe een service is: die van de zoektocht naar absolute perfectie.

 

Over het Hof gesproken

Gelegen in een prachtige hoek van de Naamsestraat, tussen de Regentschapsstraat en de Naamsepoort, in het hartje van de hoofdstat van Belgie en Europa, houdt La Maison Roger, onder het oog van de nieuwe baas Alex Henriche, een traditie in stand die in 1935 geboren is, het jaar van de eerste Universele Tentoonstelling. Een haarsalon zoals geen andere, waar het vaak voorkomt om bijna incognito koningklijke hoofden te zien. U bent inderdaad in de officiele kapper van de koningklijke familie. Maar laat u dat niet tegenhouden: het salon verwelkomt iedereen hetzelfde, speciaal en gepersonaliseerd. Want kapper zijn is een kunst die meerdere disciplines vraagt, van het zoeken naar de juiste kleur tot de coupe en alle andere technieken die helpen met het welzijn en de glans van het haar. Met het team van 15 specialisten zal La Maison Roger altijd dat kleine detail vinden die het verschil maakt! Om het kort te houden, elke klant is een koningin.

 

Tot aan het tipje van de nagels

La Maison Roger is een referentie in brushing en elegante en verfijnde knotten, en kapsels voor trouwerijen of events. Een “complete” of “a la carte” service, waar er ook makeup kan worden aangebracht – door de bekende Bouzouk – en natuurlijk een manucure en pedicure. U zal er ook kunnen genieten van een lekkere break in hun smaakvolle ruimte met een heerlijk ontbijt of de special van de dag gemaakt door een echte chef. Niks is te lekker of te mooi voor de clientele, die ook uitloopt tot mannen en kinderen. Un kunt hier gerust met de hele familie komen. U zult hier vaker willen terugkomen, zoals het succes van hun abonement formules aantonen.

 

Een exclusiviteit “made in Belgium”

Naast de befaamde producten die gebruikt worden in het salon heeft La Maison Roger ook een natuurlijke droge haarolie gecreërd samen met de Copaiba de Spa Laboratoriums. Er zitten dus geen siliconen, parabenes of kleurstoffen in de olie. De naam? Précieuse d’Argousier.