TOP
NG Coiffure

NG Coiffure

N & G, de ware pioniers van 100% biologische en natuurlijke haarsalons

Website contact  Send message
Kapsalon 100% naturel, gelegen in Schaerbeek.

NG Coiffure

NG Coiffure is een familiebedrijf, waar de kennis van generatie op generatie wordt doorgegeven. NG, te weten Nathalie en Gilles, moeder en zoon, werken samen om uw haren en hoofdhuid de beste zorg te geven. Zij gebruiken daarbij biologisch-dynamische producten, waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door het merk O-way. NG Coiffure is een van de eerste biologisch-dynamische kapsalons van Brussel.

Biologische verzorging is de kern van salon NG Coiffure

Gedurende de 35 jaar dat Nathalie ervaring heeft opgedaan in het kappersvak, werd het haar het belang van biologisch-dynamische en organische producten voor de haarverzorging langzaamaan steeds duidelijker. Zij is zelf allergisch voor bepaalde conventionele producten en lanceerde daarom onlangs het nieuwe concept NG Coiffure, waarbij alle verzorging is gebaseerd op het respect voor de haren en de hoofdhuid. Aan de basis van dit concept staan het gebruik van natuurlijke en biologische producten, zowel voor de shampoo die gebruikt wordt voorafgaand aan het knippen, als voor het föhnen of het verven.

O-way, biologisch-dynamische en organische producten

Wegens dit respect heeft NG Coiffure er voor gekozen om exclusief met het merk O-Way te werken. De eerste fabrikant van professionele haar en cosmeticaproducten, die biologisch-dynamische extracten gebruikt in zijn formules. O-Way biedt uitzonderlijk rijke biologisch-dynamische producten van natuurlijke ingrediënten, die geen enkel irriterend of voor de haren en de hoofdhuid potentieel schadelijk bestanddeel bevatten.