TOP
L'Ogenblik

L'Ogenblik Ogenblik (L')

Website contact  Send message
In het historische centrum van Brussel zijn er nog enkele restaurants die en must zijn, L’Ogenblik is er zo een. Restaurant L'Ogenblik is al meer dan 50 jaar gelegen in de Prinsengalerij, op de hoek van de prachtige Sint-Hubertusgalerijen en verleidt zowel met zijn gastronomische kaart als met het authentieke kader.

L’Ogenblik, een seizoensgebonden kaart

Zowel vaste klanten als dagtoeristen ontvangen, maar weinig restaurants kunnen het. L’Ogenblik is er en van! De kaart bevat seizoensgebonden en kwaliteitsvolle producten. Visliefhebbers gaan hier voldaan buiten, maar je kan hier ook terecht voor een mooi stukje vlees zoals Ierse entrecote, lamsfilet en tijdens het seizoen uitzonderlijk wild. Hindenootjes Arlequin, hazenrug Grand-Veneur, Brabantse fazant met champagnesaus: de naam alleen al doet ons het water in de mond komen. Om deze gerechten te vergezellen heeft L’Ogenblik een rijkelijke wijnkaart met goede huiswijnen en grands crus. Een tiental wijnen kan je ook per glas bestellen.

 

L’Ogenblik, een kwaliteitsvolle service

Als je de deuren van L’Ogenblik openduwt, schrik dan niet van het zand dat op het houten parket ligt uitgestrooid. Het maakt deel uit van de inrichting en de geschiedenis van het restaurant. Toen de klanten er op tabak kauwden, lag er op de vloer van alle Brusselse bistro's zand om gemakkelijker te kuisen. Voeg daaraan het houtwerk tegen de muren, kleine groene retrolampen, een houten bank en een kassa uit 1914 toe, en je wordt ondergedompeld in de charme van de cafés van weleer…

Laatste extraatje van L’Ogenblik: de service. Zowel in de zaal als in de keuken valt het personeel op door zijn professionalisme, zijn ervaring en betrouwbaarheid. Deze onveranderlijke brigade kent de producten en de kaart en weet hoe ze het cliënteel een plezier kan doen.