TOP
Old Wild West Steak House - Brussels

Old Wild West Steak House - Brussels Het steakhouse gemaakt in de USA

Website contact  Send message
Ooit was er in het westen langs de canyon van de Beurs een steak house dat luisterde naar de naam Old Wild West Steak House - Brussels.

Het adres verspreidde zich als een wild vuur door de stad. En alle Brusselse cowboys wachtten niet langer om er langs te gaan...

Kwaliteitsvol vlees bij Old Wild West Steak House

Zoals de traditie het wil bij een Amerikaans steak house, plaatst Old Wild West Steak House op zijn kaart een uitgebreid aanbod aan grillades en hamburgers om energie op te doen vooraleer opnieuw op avontuur te trekken. Argentijns vlees, Ierse T-bone: het vlees dat men hier serveert, is afkomstig van de beste Europese en Argentijnse boerderijen. Een garantie voor kwaliteit en een verzekerde controle in elke stap van de keten door Old Wild West. Het resultaat? Lekker en smaakvol vlees, bereid volgens een zorgvuldige bewaard kookproces. De kaart neemt ons ook mee naar het zuiden, naar het land van de tex-mex: nachos, tacos, wrap en enchilada tot groot plezier van de afficionados van Mexicaanse smaken.

Steak house de Far West waardig

Eens je saloon Old Wild West Steak House bent binnengestapt, voel je je als een goudzoeker in Colorado tijdens de Secessieoorlog. Hier komt het licht van mijnlampen, eet je aan rustieke houten tafels en herinneren de «Wanted» affiches aan de muren ons aan de beloningen die uitgereikt worden bij het vinden van iemand die op de vlucht is. Far West sfeer verzekerd! Nu nog de muziek uit de film «The good, the bad and the ugly» en je waant je in de Far West.

Old Wild West Steak House heeft een capaciteit van 180 gasten en een terras voor maximaal 70 personen. daarenboven is het de ideale plaats om events of verjaardagsfeesten te organiseren.

Met meer dan 100 restaurants geopend in minder dan 10 jaar is Old Wild West het belangrijkste steak house in Italië. En het staat vast: het succes steekt ook de kop op in Brussel. Old Wild West Steak House opent elke dag om 11u30 en sluit bij de twaalf klokslagen van middernacht en een uurtje later op donderdag, vrijdag en zaterdag.