TOP
Orphée VDB

Orphée VDB

Rue du Pépin, 36
1000 Bruxelles

High quality cares for your hair and your beard

Website contact  Send message
Orphée VDB is een onafhankelijke kapsalon, die zorg van hoge kwaliteit biedt in een zeer comfortabele omgeving.

Orphée VDB is gevestigd in de prachtige wijk van de Naamsestraat in Brussel en heeft alles van een luxe kapsalon. In een moderne en trendy omgeving verwelkomt Orphée VDB vrouwen en mannen in twee aparte ruimtes. Voor vrouwen biedt de salon een breed scala aan behandelingen, variërend van föhnen tot kleuren, balayage en opsteken. Mannen hebben de keuze tussen een knipbeurt met wassen en lotion of de barbiersdiensten van Orphée.

Orphée heeft meer dan 15 jaar ervaring en heeft ervoor gekozen om samen te werken met de merken Wella en Sebastian voor de traditionele haarverzorging en het Italiaanse merk Oway; de eerste haarbehandeling die 100% biologische essentiële oliën gebruikt, het allerbeste voor uw haar. De verzorging, die Orphée toegankelijk wilde maken voor zoveel mogelijk mensen, door betaalbare prijzen te hanteren en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit van zorg en service te behouden.

Bij Orphée VDB wordt ook de kunst van gastvrijheid gecultiveerd, zodat u zich thuis voelt. Orphée en zijn team luisteren naar u en begeleiden u in hun zorgaanbod om bij u een resultaat te bekomen dat u zal verrukken.

Altijd met het oog op uw comfort, zal het team u binnenkort naast haarverzorging ook wellnessbehandelingen, zoals luminologie, aanbieden om uw ervaring aangenamer en ontspannender te maken.