TOP
Pépinière Idée-ô

Pépinière Idée-ô Pépinière Idée-ô

Website contact  Send message
De kwekerij Idée-ô is gemaakt door tuinliefhebbers. Kom en ontdek de hectare planten en vegetatie waar je kunt ronddwalen terwijl je kiest.

De kwekerij "les Jardins Idée-O"

De kwekerij biedt een grote variëteit aan planten genesteld in het hart van een parkkwekerij waar overal water is. Als u over de kronkelige wegen loopt, ontdekt u een indrukwekkende waterval in een Japanse sfeer en een vredige rivier voordat u een prachtige vijver met koi bewondert.

 

Anders gezegd, u zult in deze ongewone kwekerij een echte tuin vinden die is gemaakt van een veelvoud aan plantenrassen. Het belangrijkste doel van dit oorspronkelijke concept is om klanten in staat te stellen om getuige te zijn van de evolutie van planten en struiken in alle vier de seizoenen.

Wil je een grote plant?

... Om een ​​scherm te maken of snel uw buitenkanten te markeren? Je vindt hier alles wat je nodig hebt! Of je ze nu bladverliezend of hardnekkig wilt, bloeide of kleurrijk in de herfst, bevrijd of gestructureerd, de kwekerij biedt grote solitaire struiken, hoge bomen, getrainde bomen en zelfs prachtige macro bonsais.

Wil je wat advies om je tuin in te richten?

... om uw planten samen te onderhouden of te combineren? De kwekerij "Les Jardins Idées-O" is ook een bureau en een tuinarchitect om u te helpen bij het maken van uw tuin. Aarzel niet en laat een team van professionals u adviseren. Experts voor dertig jaar zullen ze graag helpen bij het ontwerpen van een praktische, innovatieve en esthetische tuin.