TOP
Perroquet (Le)

Perroquet (Le)

Perroquet (Le)

Aan de voet van de Grote Zavel ontvangt Le Perroquet u voor de kleine en de grote honger in een Art Nouveau omgeving waarvan u versteld zal staan.

Een ding is hier zeker, hier eet men ook met de ogen: glas in lood, molures en houtsnijwerk lijken zo Proust-architectuur te zijn. Mocht Horta naar de Zavel komen, hij zou hier komen eten!

Le Perroquet :: Pita's & kleine gerechten

De keuken is gespecialiseerd in pita's en salades. Pita's zijn die opgewarmde kleine ronde broodjes, opgevuld met vlees, groenten en fruit... Ze worden opgediend in een mandje, vergezeld van vier sauzen waaruit u kan kiezen. Uiteraard kan u ze ook allemaal proeven... Sommigen bestellen een tweede pita om aan hun nieuwsgierigheid (en hun honger) tegemoet te komen. Anderen willen de verleidelijke suggesties van de dessertkaart ontdekken.

Behalve deze specialiteiten van het huis bevat de kaart van Le Perroquet ook salades en andere kleine gerechten... Op mooie dagen staat er op het trottoir een terras zodat u het nuttige aan het aangename kan koppelen...

Le Perroquet stelde een dieet-pita samen voor wie in de zomer begaan is met z'n lijn! Altijd leuk uzelf te kunnen verwennen zonder die trikini in de kast te moeten laten. Tafelen bij Le Perroquet, dat is genieten van een combinatie van snack en restaurant!