TOP
Restaurant L'Opéra

Restaurant L'Opéra Maak u klaar voor een symphonie van italiaanse smaken

Website contact  Send message
Het restaurant L’Opéra zal er alles aan doen om u een uniek moment te laten beleven

L’Opéra is een moment dat uit een andere tijd lijkt te komen, een gastronomische reis waar u het beste van de Italiaanse keuken kunt beproeven. Laat u verrassen door de traditionele of innovatieve recepten.

 

Een geraffineerde Italiaanse keuken

Als u een gastronomische tafel zoekt in een aangename sfeer dan bent u op de juiste plek. L’Opéra biedt u een typische bewerkte Italiaanse keuken. De chef zet alles op de kwaliteit van de producten. Het werkt met de beste Italiaanse producten, altijd vers en in het seizoen. Kleine uitzondering voor de vis die uit Bretagne komt zodat het goed vers blijft.

 

Om u te laten watertanden is hier een selectie dat u in het menu zou kunnen vinden: huisgemaakte pasta met “datterino” tomaten, kreeft of zwarte truffel. Naast de kaart kunt u ook genieten van een Menu Dégustation (4 gangen voor 50€).

Om het genot te variëren veranderd de kaart vaak. En om de ontdekkingen te vermenigvuldigen veranderd de lunch ook elke week (voorgerecht/hoofdgerecht/dessert zonder drank voor 25€ of 35€ met een halve fles wijn) .

En dan is er nog de uitzonderlijke wijn kaart met meer dan 400 Franse en Italiaanse wijnen waar u van kunt genieten tijdens uw maaltijd of aan de wijnbar.

 

Een unieke instelling

Zodra u binnenkomt zal u verstelt staan van dit grote en prachtige huis. U zal er hartelijk worden verwelkomt en meegenomen naar een van de ruimtes in het restaurant. Het restaurant heeft een hoofdzaal dat elegant en sober is ingericht, en zalen voor uw banketten en seminars. Het restaurant zal u graag helpen voor het organiseren van uw familie of professionele events.

 

Het beste is dat L’Opéra een groot terras bezit. Dit prachtige terras is open zowel in de zomer als in de winter. Met het moduleerbare dak en het open vuur kunt u genieten van deze tuin in de winter.

 

Het restaurant heeft ook een rookzone en een wagenservice.