TOP
Restaurant Vincent

Restaurant Vincent Restaurant Vincent

Website contact  Send message
Als u een goed stuk vlees wilt genieten of de traditionele Belgische smaken wilt ontdekken dan bent u op het juiste adres.

Het Restaurant Vincent is een van de brusselse restaurants waar je nooit genoeg krijgt van de sfeer, het welkom en vooral niet de keuken! Gevestigt in een traditionneel huis dat uit 1905 dateert laat Restaurant Vincent u niet via de voorgang binnenkomen, maar door haar keukens. U kunt er kijken naar de gerechten die klaar worden gemaakt en uw stuk vlees uitkiezen in de vitrine. Een keer gezeten aan tafel kunt u genieten van de fameuze mosaïc fresco’s, die deze plek zijn charme geeft. Het opvlamen en het snijden van het vlees worden door de obers in de zaal gedaan.

 

De kaart van Restaurant Vincent…

Of u nu een goed stuk vlees van de slager Dierendock wilt bestellen, gebakken precies zoals u dat wenst, of dat u een traditioneel Belgisch gerecht wilt beproeven, de kaart van Restaurant Vincent zal iedereen blij maken. Kreeftkroketten, mosselen, en de fameuze filet américain die vers wordt klaargemaakt, er is iets voor iedereen. En in het seizoen kunt u ook wild op de kaart vinden, zoals haas, fazant of hert.

 

Heerlijke desserts voor de liefhebbers

Het Restaurant Vincent is gespecialiseerd in ijsjes en pannenkoeken. Met de specialiteit van de chef: de Vincent pannenkoek, met ananas en gekarameliseerde amandelen en sinaasappel liqueur.

 

Er is ook een bistro ruimte met een wijn- en cocktailbar.

 

Uw evenementen zijn in goede handen tussen de mosaïc fresco’s, het professionalisme van het team en de heerlijke specialiteiten op het bord.

 

Dinsdag gesloten

 

Om niks langs te laten lopen kunt het restaurant op sociale media volgen: Hun facebook pagina (hieronder) en hun Instagram-pagina.