TOP
Skinline Clinic

Skinline Clinic

Georges Wittouckstraat 20, Wittouckstraat
1600 Leeuw-Saint-Pierre

Skinline Clinic

Website contact  Send message
Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Skinline Clinic deskundigheid in schoonheidsverzorging en esthetische anti-verouderingsbehandelingen.

Skinline Clinic: verzorging, schoonheid en anti-verouderingsbehandelingen

Skinline Clinic is gevestigd in het zuiden van Brussel en onderscheid zich door de diversiteit van de bekwaamheden van de behandelaars en door het gebruik van up-to-date technologieën. Je kan bij het centrum terecht voor schoonheids- en welzijnsverzorgingen voor het gezicht, het lichaam en de ogen, gespecialiseerde esthetische behandelingen en schoonheidsproducten.

Moderne technologieën

Skinline Clinic maakt gebruik van de best beschikbare technologieën om op korte termijn resultaten te bekomen in alle comfort en veiligheid: laser, intens pulslicht en bipolaire radiofrequenties (pijnloze technologie die werkt op het collageen om verouderingseffecten te verminderen of weg te werken). Zonder te vergeten dat Skinline Clinic een van de zeldzame centra in België is waar je terechtkan voor gefractioneerde radiofrequentie, een perfect alternatief voor lifting en een aangewezen behandeling van littekens, littekens van acné, striemen...

Gespecialiseerde service

Parallel met de diensten die traditioneel beschikbaar zijn in esthetische centra (verzorging, massages, permanente epilaties...), kan je bij Skinline Clinic eveneens terecht voor meer specifieke tussenkomsten zoals het verwijderen van tatoeages, littekens, striemen, pigmentvlekken, rode vlekken, enz. Je kan er ook terecht om je tanden laten bleken en voor hydrotherapie van de darmen (reinigingstechniek voor de dikke darm met behulp van water.