TOP
St John's International School

St John's International School Een leer van kwaliteit om impact te hebben op de wereld

Website contact  Send message
We zijn verheugd om met jou onze visie te delen op de manier waarop onze leerlingen onze waarden beleven om een impact te hebben op de wereld.

We zijn een heel toegankelijke school, open voor alle nationaliteiten, religies en culturen.

St. John’s is een unieke onderwijsinstelling die de Christelijke waarden van broederschap, integriteit en respect combineert met een internationale opleiding uit de 21e eeuw. Dankzij deze ingesteldheid streven we ernaar de leerlingen te inspireren, uit te dagen en hen voor te bereiden in een verrijkende en altruïstische 'familiale' omgeving.

St. John’s is er meer dan vijftig jaar voor zowel de lokale gemeenschap als de expats in regio Brussel.

Het programma van St John's International School

Het pogramma is gebasserd op het internationale examenprogramma van het baccalaureaat, aangevuld met bijkomende examens voor hogeschoolstudenten. Frans is uiteraard de tweede taal in de school, maar er zijn ook lessen in andere talen. Er is ook een volledig onderwijsprogramma voor leerlingen met bijzondere noden. Met een slaagpercentage van boven de 93% in het internationale baccalaureaat gedurende de afgelopen vijf jaar, is St John's een van de beste schlen in Europa. Meer dan 95% van onze afgestudeerden zetten hun parcours verder in topuniversiteiten overal ter wereld.

Het kader van St John's

De moderne campus van de St-John's International School bestrijkt 12 hectaren en omvat een hall voor omnisport, drie bibliotheken, vijf informaticazalen, sportvelden en een centrum voor podiumkunsten met 400 plaatsen, alles met een moderne architectuur.