TOP
Steigenberger Wiltcher’s

Steigenberger Wiltcher’s Breng een geweldige tijd door in een van de meest luxueuze hotels

Website contact  Send message
Het hotel veranderde tijdens zijn Brusselse avontuur al meerdere keren van naam, maar het heeft nooit aan bekendheid ingeboet. Steigenberger wordt opnieuw WILTCHER’S, de eerste naam van 1913 tot 1925, en zet al zijn charmes in om zijn strategische plaats van eerste historische luxehotel in de Europese hoofdstad opnieuw in te nemen.

Steigenberger Wiltcher’s

Hotel Steigenberger Wiltcher’s is gelegen in de bekende Louisalaan en biedt zijn gasten de nabijheid van de mooiste winkels van de stad. Het hotel beschikt over 267 kamers waarvan 42 buitengewone suites en over de ruimste en meest comfortabele kamers van de hoofdstad. Steigenberger Wiltcher’s heeft ook 13 vergaderzalen die tot 600 gasten kunnen ontvangen. Ideaal voor zakenverblijven.

In het intieme kader later fijnproevers zich verleiden door de seizoenskeuken van Loui Cuisine. De "Loui Bar" biedt een uitgebreide selectie cocktails in een zachte, moderne sfeer. Als je wil ontspannen in het gezelschap van een goede sigaar en een glas whisky, dan is D-Lounge de gedroomde locatie. De klanten van het hotel genieten van een voordeeltarief en een rechtstreekse toegang tot de spa Aspria Louisalaan (voor +18-jarigen).

Steigenberger Wiltcher’s beschikt over een nieuwe ontmoetingsplaats: The Library. Het is een "living" waar je kan genieten van een thee en wat zoets en waar je met elkaar kan praten. The Library heeft een grote selectie thee en heerlijke huisgemaakte patisserie, bereid en opgediend volgens de regels van de kunst.