TOP
Steigenberger Wiltcher's, Loui Bar & Restaurant

Steigenberger Wiltcher's, Loui Bar & Restaurant

Avenue Louise, 71
1050 Ixelles

Steigenberger Wiltcher's, Loui Bar & Restaurant

Steigenberger Wiltcher’s

Hotel Steigenberger Wiltcher’s is gelegen in de bekende Louisalaan en biedt zijn gasten de nabijheid van de mooiste winkels van de stad. Het hotel beschikt over 267 kamers waarvan 42 buitengewone suites en over de ruimste en meest comfortabele kamers van de hoofdstad. Steigenberger Wiltcher’s heeft ook 13 vergaderzalen die tot 600 gasten kunnen ontvangen. Ideaal voor zakenverblijven.

In het intieme kader later fijnproevers zich verleiden door de seizoenskeuken van Loui Cuisine. De "Loui Bar" biedt een uitgebreide selectie cocktails in een zachte, moderne sfeer. Als je wil ontspannen in het gezelschap van een goede sigaar en een glas whisky, dan is D-Lounge de gedroomde locatie. De klanten van het hotel genieten van een voordeeltarief en een rechtstreekse toegang tot de spa Aspria Louisalaan (voor +18-jarigen).

Steigenberger Wiltcher’s beschikt over een nieuwe ontmoetingsplaats: The Library. Het is een "living" waar je kan genieten van een thee en wat zoets en waar je met elkaar kan praten. The Library heeft een grote selectie thee en heerlijke huisgemaakte patisserie, bereid en opgediend volgens de regels van de kunst.