TOP
TAN

TAN

Rue de l'Aqueduc, 95
1050 Ixelles

Een Feng Shui-filosofie voor een unieke culinaire ervaring

Website contact  Send message

Tan is een winkel, een restaurant en een lescentrum voor de revolutionaire keuken. Het is een keuken van plezier maar ook milieuvriendelijk, ethisch en gezond. Kortom: genieten zonder jezelf of het milieu pijn te doen.
 

De helft van het menu van het restaurant is vegetarisch; de andere helft is gemaakt van vissen, vlees en zeevissen. Dat alles in een unieke context: maaltijden zijn rauw of gekookt onder de 100 graden en 99% van de ingrediënten die worden gebruikt komen uit de biologische landbouw. Een "levend" voedsel dat het is. En het resultaat is geweldig! Unieke smaken, nieuwe combinaties of producten uit alle culinaire culturen over de hele wereld. Van avant-garde Aziaten tot Amerikanen, de hele wereld geniet van deze ongekende culinaire synthese. Dat is de reden waarom TAN het enige alternatieve restaurant is dat wordt vermeld in de grootste restaurantgidsen.
 

De kooklessen leren iedereen de keuken te beheersen. Het beeldt de theoretische aspecten af ​​als de praktische aspecten van dat culinaire universum en stelt je in staat om de recepten thuis te leren terwijl je de voedselproblemen van vandaag erkent. Een goede manier om een ​​gezonde en actieve levensstijl op te halen.
 

In de winkel vindt u alle producten en voedselingrediënten, maar ook alle meubels (sapcentrifuge, droger, blenders, enz.) Waarmee u de recepten thuis kunt bereiden. Trouwens, het is een van de weinige winkels die een biologisch voedingsselectie bieden zo breed als een delicatessenwinkel.
 

Ondanks de financiële druk heeft TAN nooit iets toegegeven. Noch op de kwaliteit van de ingrediënten, noch op de authenticiteit (alles is zelfgemaakt, zelfs de gekiemde zaden). De maaltijden worden "à la minute" bereid en zonder moderne regeling (diepvriezen, magnetron).
 

Er wordt specifiek aandacht besteed aan de selectie van producten en producenten. TAN vermijdt zoveel mogelijk het gebruik van grote merken en promoot liever traditioneel gemaakte producten. Op die manier ondersteunt het restaurant de kleine producenten actief.