TOP
Taverne du Passage

Taverne du Passage Taverne du Passage

Website contact  Send message
De Taverne du Passage opent haar deuren om u te laten ontdekken wat culinaire Brussel te bieden heeft.

Inspireert de Art-Deco stijl u? Aarzel dan niet om te stoppen voor een heerlijke break in het centrum van Brussel bij de Taverne du Passage. Kom genieten van het historische kader in de Koninginnengalerij, twee passen verwijdert van de Beuzze (de Beurs in het Brusseleer)! Het leuke aan dit restaurant is dat hoe het ook regent of sneeuwt, u kunt altijd genieten van het overdekte terras!

 

Belgie op de kaart

Het restaurant biedt u vele Belgische specialiteiten aan, zoals bijvoorbeeld: de onvermijdelijke kreeft kroketjes, Belgische mosselen, Waterzooi, Filet amerciain of de iconische Choucroute, die u tussen december en maart kunt bestellen… en vergeet niet de huisgemaakte Anguilles, warm of koud. En goed nieuws voor de nachtuilen! De keuken van het restaurant is open van 12 tot 12… Het Brusselse leven is er ook dankzij de Taverne du Passage!

 

Grands crus bij de Taverne du Passage

Voor alle wijn liefhebbers ! De Taverne du Passage biedt u een prachtige kaart aan. Deze was trouwens de eerste in Belgie die de prijs voor Mooiste Wijn kaart heeft gewonnen. Dus neem plaats en laat twee gastronomie liefhebbers u het beste van hun authentieke gerechten (her)ontdekken! U zult u wanen in de tijd dat “Brussel brusselait” … Dank u Taverne du Passage!

 

Om niks langs te laten lopen kunt het restaurant op sociale media volgen: Hun facebook pagina (hieronder) en hun Instagram-pagina.